Blog

Oceňujeme najlepšie výdajné miesta roku 2024 za druhý štvrťrok

17. 7. 2024, 7:54

V Packete si uvedomujeme, že naše partnerské výdajné miesta si za svoju angažovanosť a šírenie dobrého mena našej spoločnosti zaslúžia naozajstné uznanie. Skončil sa druhý kvartál a nastal čas na oceňovanie. Preto chceme vyjadriť našu úprimnú vďačnosť všetkým výdajným miestam za ich každodennú prácu a úsilie. Každé jedno výdajné miesto si nesmierne vážime.

Pri hľadaní a oceňovaní tých najlepších kamenných výdajných miest vždy zohľadňujeme niekoľko faktorov. Medzi najhlavnejšie faktory patrí:

  • kvalita celkových procesov
  • zákaznícka spokojnosť
  • počet spracovaných zásielok v troch úrovniach:
  1. výherca –  malé výdajné miesto do 1000 spracovaných zásielok za kvartál
  2. výherca –  stredné výdajné miesto od 1001 do 2000 spracovaných zásielok za kvartál
  3. výherca – veľké výdajné miesto od 2001 a viac spracovaných zásielok za kvartál

Na názore a spätnej väzbe našich partnerov nám veľmi záleží, preto sme tento rok upravili počty spracovaných zásielok v daných kategóriách. Dávame tak týmto príležitosť väčšiemu množstvu pobočiek zožať úspech a dostať naše ocenenie. Vidíme, že to má zmysel, pretože každý kvartál sa ocenené výdajné miesta menia, avšak ostávajú tam aj naďalej naše stálice.

Titulom najlepšie výdajné miesto za druhý štvrťrok sa môže pýšiť…



Bratislavský kraj

Všetkým oceneným výdajným miestam srdečne blahoželáme 🤝🍾.

Na ocenené výdajné miesta okrem nálepky na dvere s titulom Najlepšie výdajné miesto za 2.štvrťrok čaká aj milé prekvapenie 🥳 🤩.

Teší nás, ak ste medzi výdajnými miestami našli aj svoje obľúbené. Ak nie, máte možnosť ho v ďalšom štvrťroku podporiť tým, že si naň budete nechávať doručovať zásielky alebo ich priamo odosielať. Vaša podpora pomáha našim výdajným miestam rásť a neustále zlepšovať svoje služby 💪.

Neušlo vám, že...


Zdieľať:

Rubriky