Blog

Oceňujeme najlepšie výdajné miesta roku 2024 za tretí štvrťrok

16. 10. 2024, 7:59

S radosťou oznamujeme, že poznáme víťazov za tretí štvrťrok v oceňovaní Najlepších výdajných miest roku 2024! Každý štvrťrok oceňujeme ich usilovnú prácu a nasadenie, s ktorým budujú pozitívnu reputáciu o našej spoločnosti. Touto cestou by sme im radi vyjadrili poďakovanie za spoluprácu! Ďakujeme všetkým našim výdajným miestam za každodenné úsilie. Každé jedno výdajné miesto si nesmierne vážime.

Pri hľadaní a oceňovaní tých najlepších kamenných výdajných miest vždy zohľadňujeme niekoľko faktorov. Medzi najhlavnejšie faktory patrí:

  • kvalita celkových procesov
  • zákaznícka spokojnosť
  • počet spracovaných zásielok v troch úrovniach:
  1. výherca –  malé výdajné miesto do 1000 spracovaných zásielok za kvartál
  2. výherca –  stredné výdajné miesto od 1001 do 2000 spracovaných zásielok za kvartál
  3. výherca – veľké výdajné miesto od 2001 a viac spracovaných zásielok za kvartál

Na názore a spätnej väzbe našich partnerov nám veľmi záleží, preto sme tento rok upravili počty spracovaných zásielok v jednotlivých kategóriách. Týmto dávame príležitosť väčšiemu počtu pobočiek zožať úspech a získať naše ocenenie. Vidíme, že to má zmysel, pretože každý kvartál sa ocenené výdajné miesta menia, avšak naše stálice medzi nimi stále zostávajú.

Titulom najlepšie výdajné miesto za tretí štvrťrok sa môže pýšiť…

Všetkým oceneným výdajným miestam srdečne blahoželáme 🤝🍾.

Ocenené výdajné miesta okrem nálepky na dvere s titulom Najlepšie výdajné miesto za 3. štvrťrok čaká aj malé prekvapenie 🥳 🤩.

Teší nás, ak ste medzi výdajnými miestami našli svoje obľúbené. Ak nie, máte možnosť ho v ďalšom štvrťroku podporiť tým, že si naň budete nechávať doručovať zásielky alebo ich priamo odosielať. Vaša podpora pomáha našim výdajným miestam rásť a neustále zlepšovať svoje služby 💪. V najbližších dňoch budete môcť postrehnúť už aj nálepku ocenenia na dverách týchto vychytených výdajných miestach 👏. 

Neušlo vám, že...


Zdieľať:

Rubriky