Blog

Otvárame nové depo Bratislava Triblavina

10. 7. 2024, 8:18

Do nových a výrazne väčších priestorov vo VGP Park Bratislava sťahujeme dvojicu našich doterajších skladových a triediacich priestorov z hlavného mesta. Depo Bratislava – Triblavina tak plne nahradí depá Na Pántoch a Kopčianskej ulici, vďaka čomu dokážeme opäť zásadne zefektívniť naše procesy a zodpovedne sa pripraviť na tohtoročnú sezónu. Novú budovu sme opäť vyberali s ohľadom na udržateľnosť.

Naše najväčšie depo má rozlohu 8 878 m² a nachádza sa v novo vybudovanom VGP Parku Triblavina v Bernolákove. Hlavným cieľom nového depa je zvýšiť efektivitu zvozov, zabezpečiť špičkové služby a maximálnu rýchlosť prepravy v regióne západného Slovenska. Na novú adresu postupne presťahujeme naše pôvodné bratislavské depá Kopčianska a Na Pántoch. Plná prevádzka depa Bratislava Triblavina začne od 22.7.2024. 

Zatvára sa:

Adresa: Na Pántoch 18, 831 06 Bratislava

Otváracie hodiny: Po-Pi 08:30 – 17:00

Zatvára sa:

Adresa: Kopčianska 2988/92, 851 01 Petržalka

Otváracie hodiny: Po-Pi 8:00 – 18:00

Novo otvorené:

Adresa: VGP Park Bratislava Hala D, Ampérova, 900 27 Bernolákovo

Otváracie hodiny: Po-Pi 08:00-18:00

Ďalší krok k udržateľnosti

Naše heslo je stále to isté: „Aj keď sme červení, myslime zeleno„. Presťahovali sme sa do skladových priestorov, kde logistika a udržateľnosť pôjdu ruka v ruke. Naše nové depo je dôkazom toho, že aj v logistike môžeme poskytovať kvalitné služby v súlade s prírodou.

Aké udržateľné riešenia v ňom budú implementované?

1. Zelená strecha a fasáda

Depo Bratislava Triblavina má prípravu na zelenú strechu a fasádu. Okrem estetickej hodnoty zeleň na budovách má izolačnú funkciu, znižuje teplotu vo vnútri a zlepšuje celkovú kvalitu vzduchu v okolí.

2. BREEAM Excellent

Naše nové depo získalo hodnotenie BREEAM Excellent. Toto hodnotenie je dôkazom, že inovatívne nápady a ekologické riešenia pomáhajú rozvíjať aj oblasť obchodu aj logistiky.

3. Fotovoltaické panely

Využívanie energie zo slnka nielen šetrí prírodu ale aj náklady na elektrickú energiu. Je to jasná budúcnosť nielen pre domácnosti ale aj firmy, ktorým záleží na spoločenskej zodpovednosti.

4. Nabíjacie stanice pre elektronické vozidlá

Z nového zelenšieho depa sa veľmi tešíme a veríme, že nám pomôže nielen naďalej zabezpečovať prvotriedne prepravné služby, ale aj inšpiruje k ekologickejším riešeniach v sektore logistiky.

Vaša Packeta 🍃

Prečítajte si tiež...


Zdieľať:

Rubriky