Blog

Cestovanie naľahko? Pošlite si veci dopredu cez Packetu

20. 6. 2024, 11:07

Ako cestovať „naľahko“ a zároveň mať všetko potrebné so sebou? Jednoducho! Pošlite si veci dopredu cez Packetu. Už žiadne ťahanie ťažkých tašiek. Stačí všetko zabaliť a zásielku jednoducho odoslať do cieľovej destinácie.

Nech sa už chystáte v lete k vode, na chatu alebo napríklad len na víkend za rodičmi, jedno je isté – pravdepodobne budete mať niekde v okolí naše výdajné miesto alebo Z-BOX. Vďaka tomu môžete v ruke namiesto kurfa, tašky držať napríklad skvelú kávu alebo knižku. No neznie to ako perfektný spôsob cestovania? Tak poďme na to!

Bleskové odoslanie na pár kliknutí

V appke za pár sekúnd

Zásielku v okamihu podáte pomocou našej mobilnej aplikácie Packeta a potom hurá na najbližšie podacie miesto.

2 700+ podacích miest

Zásielku môžete odoslať takmer na každom rohu. V SR máme viac než 2 700 podacích miest.

Rýchle doručenie

Rýchlosť je naša priorita. 98% zásielok doručíme do druhého dňa od prevzatia na podacom mieste.


Kam idete vy, ideme aj my

Dovolenka na Slovensku

Nenechajte sa limitovať veľkosťou batohu. Pošlite si cez Packetu napríklad športovné vybavenie.

Cesta za rodičmi

Krabičky na jedlo? A čo všetko to vypožičané náradie? S nami ich môžete vrátiť rodičom aj bez zbytočných tašiek naviac.

Cesta na fesťák

Na hudobný festival sa kufor celkom nehodí. Vezmite si iba to najnutnejšie a zvyšok si vyzdvihnite na najbližšom výdajnom mieste.

Veľké sťahovanie

Začínate život v novom meste? Uľahčíme vám starosti. Pošlite si cez Packetu napríklad všetky knižky.

Čo si poslať cez Packetu?

Čo si zabaliť a čo naopak nechať doma? Dilema, ktorú pri cestovaní riešia všetci – teraz už ale kompromisy robiť nemusíte.

Oblečenie

Na doma, na prechádzku, na šport, do mesta, rovnako náhradné topánky a možno aj bundu. Ak kam to všetko zabaliť? Oblečenie, ktoré sa do batohu nevojde zabaľte a pošlite si ho cez nás.

Športové potreby

Cestovať naľahko a zároveň zostať aktívny? Ide to! Korčule, prilba alebo lezecké vybavenie sa do krabice krásne vojde. My vám ich radi doručíme, kamkoľvek bude potrebné.

Knižky

Koľko príbehov sa vám vojde do tašky? Do zásielky sa ich vojde určite viac. Či sa už sťahujete do nového mesta, alebo sa chystáte stráviť pár týždňov na chate, knižky ťahať so sebou nemusíte – môžete si ich jednoducho poslať.

Elektronika

Fén, reproduktor alebo napríklad herná konzola na začiatku nebudú na zozname vecí, ktoré si len tak hodíte do batohu. Ale určite sa môžu hodiť. A od toho sme tu my!

Množstvo výdajných miest

Že sme skoro na každom roku? Nepreháňame. Máme totiž najrozšírenejšiu sieť výdajných miest na Slovensku. A keby náhodou výdajné miesto vo vašej cieľovej destinácii nebolo, radi vám zásielku doručíme na akúkoľvek adresu.

Cestujete za hranice Slovenskej republiky? Cez mobilnú appku Packeta môžete zásielku odoslať na naše výdajné miesta a do Z-BOXu do Českej republiky, Maďarska a Rumunska.

Vedeli ste, že...


Zdieľať:

Rubriky