Blog

Vyhľadávanie rýchlosťou blesku a ďalšie novinky na stránke zákazníckeho servisu

10. 7. 2024, 12:52

Rýchle vyhľadávanie🔎, prehľad aktuálnych tém a video návody: to všetko sme si pre vás pripravili na vylepšenej stránke zákazníckeho servisu. Je pre nás dôležité, aby ste vždy ľahko a rýchlo našli všetko, čo potrebujete a čo vás zaujíma💡

1. Okienko pre vyhľadávanie FAQs

Jednou z nových funkcií je box na vyhľadávanie dôležitých informácií a najčastejšie pokladaných otázok.

Ako funguje?

Jednoducho! Stačí zadať kľúčové slovo ako napríklad “zásielka“ 📦 a vyhľadávanie hneď nájde všetky príslušné texty a návody vzťahujúce sa k téme. Tento nový rýchly pomocník vám naozaj ušetrí veľa času. V okamihu s ním totiž zistíte všetko, čo potrebujete!

2. Sekcia “Môže vás tiež zaujímať“

Druhou novinkou je sekcia “Mohlo by vás zaujímať“. Tu nájdete prehľad aktuálnych tém, tzv. “hot topics“ 🔥, ktoré sa najviac riešia. Sú to napríklad odkazy na dôležité produktové stránky, sledovanie zásielky a zaujímavé blogové články.

3. Jednoduché video návody

Posledným vylepšením je sekcia Jednoduché inštrukcie. Tá obsahuje videonávody, ktoré vám zodpovedia otázky, ako na podanie zásielky cez Z-BOX, akú zásielku môžete poslať alebo ako správne zabaliť zásielku.

Stránku zákaznícky servis sa snažíme neustále vylepšovať, pretože vaša spokojnosť je na prvom mieste. O ďalších novinkách vás budeme priebežne informovať.

Pokiaľ si s čímkoľvek neviete rady, neváhajte sa obrátiť na náš zákaznícky servis. Stačí vyplniť kontaktný formulár alebo si nechať poradiť od nášho voicebota a chatbota Petra.


Zdieľať:

Rubriky